Huidverbetering

Ontdek de voordelen van Hydrafacial- Deluxe treatment

Bij Your Dreamskin laten we een frisse en gezonde huid samenkomen met de HydraFacial behandeling. Wij zijn enthousiast om jou deze geavanceerde en veelzijdige huidverzorgingservaring te bieden, waardoor jouw huid zal stralen als nooit tevoren.

Wat is een Hydrafacial-Deluxe treatment?

HydraFacial is echt geen doorsnee gezichtsbehandeling. Het is een geavanceerde, niet-invasieve behandeling die je huid in één enkele sessie verwent met reiniging, exfoliatie, hydratatie en bescherming.

Deze behandeling bundelt de positieve effecten van diverse stappen in huidverzorging tot een enkele sessie, waardoor je direct zichtbare resultaten ervaart en geniet van een stralende en egale huid

Maak een afspraak

Prijslijst

De behandeling

Onze ervaren schoonheidsspecialiste starten de HydraFacial- Deluxe treatment behandeling met een grondige reiniging van je huid om onzuiverheden en dode huidcellen te elimineren. Daarna passen we een milde peeling toe om de huid voor te bereiden op de verwijdering van onzuiverheden en voor optimale hydratatie.

De Hydrafacial- Deluxe treatment beschikt over innovatieve technologie zuigt onzuiverheden en vuil effectief uit de poriën en voedt de huid gelijktijdig met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Het resultaat? Diepe hydratatie en een jeugdige, stralende teint. Hier bij ons staat jouw huid centraal, met zorg en expertise.

R

Direct resultaat

Direct een mooi, gladde en stralende huid.

R

Voor alle huidtypes

De behandeling kan aangepast worden aan jou specifieke huidtypes en- problemen.

R

Geen hersteltijd

Je kan direct door met je dagelijkse bezigheden. De behandeling heeft geen hersteltijd. Let op: mocht er een (milde)peeling aangebracht zijn dan kan de huid rood worden.

R

Langdurig effect

Bij het onderhouden van de behandeling zal de huid verbeteren en stralen.

Ontdek de voordelen van Biopeeling:

De biopeeling, ook bekend als de Chinese kruidenpeeling, is een behandeling gericht op het lichaam en biedt effectieve resultaten tegen diverse huidaandoeningen zoals acne, pigmentvlekken, tekenen van huidveroudering, vergrote poriën, een onzuivere en vette huid, en problemen met de conditie of doorbloeding van de huid.

Wat is een biopeeling?

De biopeeling bestaat uit een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten, algen en essentiële oliën. Hierdoor wordt de celdeling in de huid gestimuleerd, wat resulteert in de vernieuwing van de opperhuid binnen een periode van tien dagen. Bovendien wordt de productie van collageen en elastine bevorderd, waardoor de huid steviger wordt, en wordt het immuunsysteem versterkt.

De behandeling

De behandeling is uitermate geschikt voor het behandelen van acne op het gehele lichaam. De huid ondergaat een grondige reiniging, waarbij eerst oppervlakkig wordt gereinigd. Vervolgens wordt het betreffende lichaamsdeel gestoomd, wat ervoor zorgt dat onzuiverheden vrijkomen en het voor de schoonheidsspecialiste gemakkelijker wordt om de huid grondig te reinigen.

Na deze stoombehandeling worden comedonen en andere onzuiverheden gereinigd met behulp van ons Hydrafacial apparaat. Na de dieptereiniging wordt de biopeeling aangebracht. Na het verwijderen van de peeling wordt een heerlijk verkoelend serum aangebracht, waardoor de huid direct een zachte sensatie ervaart.

Maak een afspraak

Prijslijst