Laserbehandelingen

De Diode Ice Laser

Heb je last van ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en bultjes? Geen zorgen, Your Dreamskin heeft de oplossing met definitieve laserontharing! Onze laserbehandelingen zijn niet alleen snel, maar ook heel effectief. Met slechts een paar sessies bereiken we het gewenste resultaat: een gladde, haarvrije huid op een verantwoorde en nagenoeg pijnloze manier. Tijdens ons kennismakingsgesprek vertellen we je graag eerlijk wat je kunt verwachten. Kom gerust langs en ontdek hoe je voorgoed van die ongewenste haartjes af kunt komen!

Definitief ontharen

De Diode ICE-laser is één van de beste lasers op de markt, met indrukwekkende resultaten. We streven ernaar het gewenste effect al te bereiken in slechts 6 tot 8 behandelingen. Deze laser is geschikt voor alle huidtypes, maar het is belangrijk om te weten dat elke huid en haartype uniek is. Onderliggende factoren, zoals Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS), Endometriose, Hirsutisme en Hypertrichose, kunnen een rol spelen. Tijdens het bespreken van het behandelplan voorzien we je van deskundig en eerlijk advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Intakegesprek

Bij Your Dreamskin beginnen wij allereerst met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek komt alles aanbod over het laseren. Wij beoordelen jouw huid om te kijken of je in aanmerking komt voor het laseren. Elk huid is uniek en hierom zal de aanpak anders zijn per persoon. Kom je langs voor een gesprek onder genot van een drankje?

Het laseren kan beginnen

Voor de behandeling dient het haar 1 dag van te voren geschoren te worden. Voordat we met de behandeling beginnen tekent de lasertherapeute de huid af.

Vervolgens wordt de verkoelende gel aangebracht en kan het laseren beginnen. Door de verkoelende kop en gel wordt de behandeling aangenaam.

De laser wordt op de huid geplaatst en het laseren kan beginnen. Door het laseren kan de huid geïrriteerd raken. Daarom wordt aan het eind van de behandeling aloe vera creme op huid aangebracht. De voordelen hiervan zijn: kalmeren en voeden van de huid.

Na de behandeling

De huid kan warm aanvoelen na de behandeling. Daarnaast kan de huid ook rood worden. Het is erg belangrijk om de huid met rust te laten en niet te scrubben of in te smeren met geparfumeerde producten.

Tijdens het lasertraject dien je voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank, omdat dit pigmentvlekken kan veroorzaken. Het gebruiken van een scheermesje of ontharingscrème is toegestaan tijdens het lasertraject.

Wil jij een zijdezachte, gladde huid zonder die vervelende stoppels? Plan dan een afspraak in bij Your Dreamskin om af te komen van die ongewenste haargroei. Wij gebruiken de beste laser op de markt waardoor wij de beste en snelste resultaten kunnen behalen.

Wat doet de Diode ICE laser?

Met de Diode ICE laser behalen wij de beste resultaten. De Diode laser werkt door middel van een lichtbundel. Het pigment zet het licht om in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Bij elke behandeling worden er een aantal haarzakjes vernietigd. Het is niet mogelijk om na 1 behandeling haarvrij te zijn.

De behandelingen vinden plaats om de 4-6 weken, omdat het haar in verschillende fases groeit. Herhaling van de behandeling is cruciaal om het gewenste resultaat te behalen. Doorgaans zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Dit is slechts een indicatie en kan per persoon verschillen.