Laserbehandelingen

De Diode Ice Laser

Heeft u last van ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en bultjes? Dan is definitieve laserontharing bij Your Dreamskin dé oplossing. Onze laserbehandelingen zijn snel, maar vooral effectief. Wij kunnen met slechts een (aantal) behandelingen het gewenste resultaat behalen, namelijk haarvrij zijn op een verantwoorde en pijnloze manier. Tijdens de kennismakingsegsprek krijg je hierover eerlijk advies.

Definitief ontharen

De Diode ICE laser is de beste laser op de markt met de beste resultaten. Het gewenste resultaat kunnen we al in slechts 6 tot 8 behandelingen bereiken. Het is mogelijk om alle huidtypes te behandelen. Echter is niet elke huidtype en haartype hetzelfde en vaak spelen onderliggende
factoren ook een belangrijke rol zoals: Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS), Endometriose, Hirsutisme en Hypertrichose. Hierover krijg je deskundig en eerlijk advies tijdens het opstellen van het behandelplan.

Intakegesprek

Bij Your Dreamskin beginnen wij allereerst met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek komt alles aanbod over het laseren. Wij beoordelen jouw huid om te kijken of je in aanmerking komt voor het laseren. Elk huid is uniek en hierom zal de aanpak anders zijn per persoon. Kom je langs voor een gesprek onder genot van een drankje?

Het laseren kan beginnen

Voor de behandeling dient het haar 1 dag van te voren geschoren te worden. Voordat we met de behandeling beginnen tekent de lasertherapeute de huid af. Vervolgens wordt de verkoelende gel aangebracht en kan het laseren beginnen. Door de verkoelende kop en gel wordt de behandeling aangenaam. De laser wordt op de huid geplaatst en het laseren kan beginnen. Door het laseren kan de huid geïrriteerd raken. Daarom wordt aan het eind van de behandeling aloe vera creme op huid aangebracht. De voordelen hiervan zijn: geïrriteerde huid zal eerder rustig worden door de verzachtende effect van de plant.

Na de behandeling

De huid kan warm aanvoelen na de behandeling. Daarnaast kan de huid ook rood worden. Het is erg belangrijk om de huid met rust te laten en niet te scrubben of in te smeren met geparfumeerde producten. Tijdens het lasertraject dien je voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank, omdat dit pigmentvlekken kan veroorzaken. Het gebruiken van een scheermesje of ontharingscrème is toegestaan tijdens het lasertraject. Wil je hier meer over weten, kijk onder het kopje: vraag en antwoord.

Wilt u een zijdezachte, gladde huid zonder die vervelende stoppels? Plan dan een afspraak in bij Your Dreamskin om af te komen van die ongewenste haargroei. Wij gebruiken de beste laser op de markt waardoor wij de beste en snelste resultaten kunnen behalen.

Wat doet de Diode ICE laser?

Met de Diode ICE laser behalen wij de beste resultaten. De Diode laser werkt door middel van een lichtbundel. Het pigment zet het licht om in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Bij elke behandeling worden er een aantal haarzakjes vernietigd. Het is niet mogelijk om na 1 behandeling haarvrij te zijn.

De behandelingen vinden plaats om de 6 weken, omdat het haar in verschillende fases groeit. Herhaling van de behandeling is cruciaal om het gewenste resultaat te behalen. Doorgaans zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Dit is slechts een indicatie en kan per persoon verschillen.